Pizza med chorizo, sweet potato og squash (2 pizzaer):
Dej:
- 25 g gær
- 4 dl lunkent vand
- 3/4 spsk salt
- 2 spsk olivenolie
- mel
Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie. Rør mel i lidt ad gangen til du kan samle dejen til en lækker smidig sag. Del dejen i to og rul dem tyndt ud på et meldrysset bord. Læg pizzabundene på hver sin bageplade beklædt med bagepapir og gør fyldet klar.
Fyld:
- 1 dåse hakkede tomater
- Herbes de Porvence eller oregano
- 1 stor squash
- 2 store sweet potatoes
- ca. 200 g chorizopølse (gerne i hel form)
- ca. 200 g revet ost
- salt
Hæld en halv dåse tomater ud på hver pizabund og bred det godt ud med en ske. Drys med lidt grønt krydderi. Skær sweet potatoes og squash i tynde skiver og fordel dem på pizzaerne. Drys med lidt salt og skær chorizoen i skiver. Fordel dem på pizzaerne og top med ost. Bag pizzaerne 15-18 minutter ved 220 grader.
Lækkert lækkert lækkert!
SvarSlet- Anne