Bagte hokkaidostave med karry-auberginedip (2 personer):
- 1 stort hokkaidogræskar
- 1 spsk olivenolie
- Salt
- Paprika/spidskommen
- 1 aubergine
- 1 lille løg
- 2 dl græsk yoghurt el.lign.
- 1-2 tsk karry
Halver græskarret og fjern indmaden med en ske. Skær græskarret i stave og læg dem i et lag på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og giv dem et godt drys salt samt paprika og/eller spidskommen. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Imens hakkes løget fint og svitses i olie. Skær auberginen i tern af ca. 2x2 cm og kom dem ved løget sammen med lidt salt. Kom evt. en lille smule vand i bunden, hvis det har tendens til at gro fast. Når auberginen er helt mør tilsættes karry efter smag. Kom aubergineblandingen i en kold skål og lad det køle af et par minutter ind yoghurten vendes i. Smag til om den evt. skal have mere salt. Ser dippen til de bagte hokkaido-stave.
nuj hvor lækkert! haps haps haps!!
SvarSlet