torsdag den 2. januar 2014

Nytårsmenu à la Madlaboratoriet

Godt nytår til alle læsere! Her kommer en sneak peak på den menu, som vi nød i det lille selskab, jeg fejrede aftenen med. Opskrifterne på de enkelte retter vil følge de næste dage på bloggen. :)

Til forret fik vi en rigtig firserklassiker i form af avocado med rejer og rød dressing, som ikke desto mindre smager ret fantastisk i al sin simpelhed. Mændene syntes, der skulle brød til også, så der blev ristet et par skiver rugbrød (det eneste brød i beholdningen) på en varm pande med lidt honning.Til hovedret blev det til en dejlig fersk lakseside, som blev dryppet med limesaft og bagt i ovnen på et leje af hele jordskokker, forårsløg, cava og fløde. Som tilbehør lavede jeg en myntepesto med valnødder samt en grøn salat med langtidsbagte små tomater, honningristede valnødder, æble og avocado. Hertil spiste vi frisk pasta vendt i lidt dijonsennep og fløde.
Til dessert havde min kæreste fået lov at bestemme, at vi skulle have hjemmelavet skildpaddeis. Jeg lavede dog en lidt syrlig hindbærsauce med vanille til, som gav det nødvendige modspil til den ret søde dessert.
GODT NYTÅR!

2 kommentarer:

 1. Laksen ser bare så mør og himmelsk ud - og både forret og dessert er også lige mig :D
  Godt nytår.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt nytår til dig også! Ja, sådan en saftig laks er bare noget af det bedste man kan sætte tænderne i! :)

   Slet