Filodejspakker med asparges og parmesan (2-4 stk. afhængigt af, hvor store du ønsker dem):
- 4 ark filodej (ca. 35 x 20 cm)
- 1 spsk yoghurt eller cremefraiche
- et halvt bundt friske grønne asparges
- salt
- citronsaft
- 1 dl (løspakket) fintrevet parmesan el.lign.
Bræk de træede ender af aspargesene og del dem i to. Kom dem i letsaltet kogende vand 2 minutter og hæld vandet fra. Dryp med citronsaft. Læg imens filodejsarkene oven på hinanden to og to (del hver 'stak' i to på midten, hvis du ønske at lave 4 små pakker i stede for to store), og pensl med et tyndt lag yoghurt næsten ud til kanterne. Drys osten på i en firkant med ca. 4-5 cm til kanten på hvert ark og fordel aspargesene ovenpå. Fold kanterne ind og bag pakkerne ca. 10 minutter ved 200 grader. Server straks!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar