tirsdag den 6. maj 2014

Sommerfrokost: Stegt torskerogn med sennepscreme, radiser og broccoli

Det gode vejr giver en lyst til sommerlige salater og således også med denne nemme frokostanretning (eller forret) af stegt torskerogn på en leje af panderistede radiser og broccoli toppet af med en skøn sennepscreme. Velbekomme! :)



Stegt troskerogn med sennepscreme, radiser og broccoli (1 person):

  • ca. 8 radiser
  • 1/4 broccoli
  • citronsaft
  • salt
  • 3/4 dåse torskerogn
  • 2 spsk kvark eller skyr
  • 1 tsk dijonsennep
  • 3/4 tsk honning
Skær radiserne i kvarte og rist dem i lidt olivenolie på panden til de er møre og gyldne. Tilsæt en god squeeze citronsaft og et drys salt og kom radiserne over på en tallerken. Del broccolien i små buketter og rist dem kortvarigt på panden - de skal stadig have godt med bid. Kom dem på tallerkenen med radiserne. Skær torskerognen i skiver og rist dem et par minutter på hver side, eller til de er gyldenbrune. Rør imens kvark, sennep og honning sammen til en creme og smag til med lidt citronsaft og salt. Anret den stegte torskerogn oven på grøntsagerne og top med sennepscreme og evt. et drys purløg. 



1 kommentar:

  1. Det ser lækkert ud :-)
    Havde helt glemt, at torskerogn fandtes - Må snart prøves igen

    SvarSlet