torsdag den 26. marts 2015

Thai-kyllingesalat med avocado og sesam

Denne middagssalat er perfekt til, hvis man lige har en rest tilbage fra en helstegt kylling, som skal bruges. Salaten har lidt af det hele: sprødt, syrligt, sødt, fedme, salt og knas. Velbekomme! :-)



Thai-kyllingesalat med avocado og sesam (aftensmåltid til 2 personer):
  • 350 g hvidkål
  • 3 medium gulerødder
  • 3 minisnackpebre, eller 1 stor
  • 1 stor avocado
  • 1 syrlig-sødt æble
  • 1 spsk finthakket frisk ingefær
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk salt
  • saft af en halv citron + lidt ekstra
  • ca. 300 g kyllingekød (jeg brugte resterne fra en helstegt kylling), plukket i mundrette stykker
  • 4 tsk sesamfrø
Snit kålen helt fint og skær gulerødder og æble i tern og snackpebre i strimler. Vend alle fire dele med en dressing af ingefær, olivenolie, salt og citronsaft. Fordel på to tallerkener. Skær avocadoen i skiver og giv dem lidt citronsaft og et drys salt. Top de to tallerkener med avocadoskiver og kylling og drys med sesamfrø. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar