onsdag den 29. juli 2015

Oreo Hindbær Icecream Cake

Denne isdessert blev serveret for nogle søde piger en sommeraften, hvor regnen stod ned i stænger udenfor. Den vakte stor begejstring, men desværre fik jeg ikke taget et billede af iskagen i tværtsnit, hvilket ellers næsten var det flotteste, fordi hindbærrene ligesom synker lidt til bunds i den hvide creme, og det ser vildt flot ud, når man skærer stykker af kagen! :-) Det må I jo afprøve på egen hånd så. ;-) Velbekomme!




Oreo Hindbær Icecream cake (6-8 personer):
  • 1 rulle Oreos (14 kiks)
  • 2,5 spsk smør, smeltet
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 3 dl piskefløde
  • 0,5 tsk vanillepulver
  • 250 g hindbær (jeg brugte frosne)
  • evt. pynt: frysetørrende hindbær og groft lakridspulver eller friske hindbær
Kom oreos i en minihakker (evt. af to omgange) og knus til findelte krummer. Kom krummerne i en skål sammen med det smeltede smør og bland godt. Kom blandingen i en springform og pres det godt sammen til en fast bund med en jævn overflade.
Pisk fløden til stift flødeskum og vend vanillekorn og herefter kondenseret mælk i. Vend til sidst hindbærrene i og hæld ismassen i springformen. Frys kagen minimum 4-6 timer og pynt efter ønske. 
Den kan serveres direkte fra fryseren og behøver ikke tø på køkkenbordet - tværtimod faktisk!






1 kommentar:

  1. Den er nu også ganske smuk og indbydende udefra :-)

    SvarSlet