onsdag den 2. september 2015

Blomkålssalat med feta-tomatcreme og oliven

Her komme en af af den slags salater, der ser ud af en masse, men som i virkeligheden er klar i en håndevending! :-) Den kan både serveres som tilbehør til fx kylling eller spises som et måltid i sig selv. Den fyldige feta-tomatcreme gør sig glimrende på den sprøde, milde blomkål, skulle jeg hilse og sige. ;-) Velbekomme!






Blomkålssalat med feta-tomatcreme og oliven (måltid til 2):
  • 1 blomkål
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 75 g feta/salatost
  • 2 spsk ketchup
  • 1,5 spsk citronsaft
  • salt
  • 100 g gode oliven, fx kalamata
  • lidt grønne spirer
Skær blomkålen i buketter og skær dem i tynde skiver. Hak fetaen groft og bland den med de hakkede tomater i en skål eller et blenderglas. Blend til en glat creme og smag til med ketchup, citronsaft og salt. Anret blomkålen med cremen og top med oliven og spirer.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar