Lowcarb banankage med mælkefri chokoladeganache (lille bradepande, ca. 12 stykker):
- 6 store, meget overmodne bananer (ca. 680 g)
- 5 æg
- 1 spsk kanel
- 0,5 tsk salt
- 1 tsk æblecidereddike
- 2,5 tsk bagepulver
- 1,5 dl kokosfibre
- 3 spsk husk
- 1 stor moden avocado (ca. 200 g uden sten og skal)
- 3 gode spsk kakao (ca. 20 g)
- 3-4 spsk vand
- sødemiddel efter smag
Blend bananerne til en glat mos og rør dem sammen med æg, kanel, salt og eddike i en stor bageskål. Bland bagepulveret med kokosfibre og husk og rør det i kagedejen. Hæld den ud i en lille bradepande (lasagnestørrelsen) og bag 25-30 minutter ved 200 grader. Lad kagen køle helt af på køkkenbordet.
Blend avocadoen helt glat med vandet og rør kakaoen i. Smag til med sødemiddel og smør på den afkølede banankage.
Kagen holder sig glimrende opbevaret i en lufttæt beholder på køl i op til 4 dage.
Blend avocadoen helt glat med vandet og rør kakaoen i. Smag til med sødemiddel og smør på den afkølede banankage.
Kagen holder sig glimrende opbevaret i en lufttæt beholder på køl i op til 4 dage.
This looks so good! I wish it was an english recipe, though! :D
SvarSletThank you! There's a translate function just below the search machine at the top right side of the blog, which might help you. :-)
Slet