Ingredienser til 1 person:
- 1 fed hvidløg
- 1½ cm frisk ingefær
- 3-4 gulerødder
- ½ bouillonterning
- Godt med timian
- Vand
- Evt. salt og citronsaft
Hak hvidløg og ingefær fint og svits det i olivenolie i en gryde.
Skær gulerødderne i mindre stykker svits dem med et kort øjeblik.
Skær gulerødderne i mindre stykker svits dem med et kort øjeblik.
Tilsæt vand, så det lige dækker, samt bouillon og timian. Det allerbedste er, hvis du selv har frisk/tørret timian fra haven eller urtepotten - men mindre kan gøre det. ;)
Kog til gulerødderne er møre og blend suppen glat med en stavblender direkte i gryden.
Smag til med salt og citronsaft og server evt. med lidt cremefraiche eller fløde og et ekstra drys timian!
Smag til med salt og citronsaft og server evt. med lidt cremefraiche eller fløde og et ekstra drys timian!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar