søndag den 22. april 2012

Gulerodssuppe med ingefær og timian

Gulerødder og timian går utroligt godt i spænd - også i denne lækre, simple suppe, som desuden egner sig godt til mange kassebeholdninger sidst på måneden! ;)



Ingredienser til 1 person:
  • 1 fed hvidløg
  • 1½ cm frisk ingefær
  • 3-4 gulerødder 
  • ½ bouillonterning
  • Godt med timian
  • Vand
  • Evt. salt og citronsaft
Hak hvidløg og ingefær fint og svits det i olivenolie i en gryde.
Skær gulerødderne i mindre stykker svits dem med et kort øjeblik.
Tilsæt vand, så det lige dækker, samt bouillon og timian. Det allerbedste er, hvis du selv har frisk/tørret timian fra haven eller urtepotten - men mindre kan gøre det. ;)
Kog til gulerødderne er møre og blend suppen glat med en stavblender direkte i gryden.
Smag til med salt og citronsaft og server evt. med lidt cremefraiche eller fløde og et ekstra drys timian!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar