Flækærtesuppe med fyld af abrikoser og broccoli (2 personer):
- 1 løg
- 2 små æbler
- 1 spsk karry
- ½ spsk spidskommen
- 2 tsk paprika
- 2 fed hvidløg
- 2 dl gule flækærter (kan erstattes med røde linser)
- 1 liter vand
- 1 bouillonterning
- ½ broccoli
- ca. 8 tørrede abrikoser (den syrlige, orange slags), skåret i halve og udblødt 30 minutter i koldt vand
- 1 spsk citronsaft
- ½ tsk honning
- salt
Hak løget og skær æblerne i tern. Svits begge dele i olivenolie og tilsæt krydderier og hakket hvidløg. Svits kortvarigt og tilsæt vand, flækærter og bouillon. Lad det småkoge 20-25 minutter til flækærterne er møre. Smag til med salt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar