onsdag den 5. juni 2013

Sesam-paneret torsk på frisk spinatsalat

Her kommer endnu en opskrift i rækken af alternative paneringer. Jeg har tidligere postet opskrifter på hasselnøddepaneret laks og kokospanerede hokkaido-både. Denne gang er det torskeloins vendt i en sennep-honningdressing og panereret i sesamfrø. Velbekomme :)



Sesam-paneret torsk på frisk spinatsalat (2 personer):
  • 2 torskeloins
  • 1 æg
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • 2 tsk citronsaft + ekstra til servering
  • ½ tsk salt
  • ca. 2-3 spsk sesamfrø
  • 150 g frisk spinat
  • 2 små æbler
  • 4 cocktailtomater
  • 12 små flade kugler mozzarella eller en almindelig
Start med at gøre salaten klar: Skyld og anret spinaten på to tallerkener med mozzarella, æbler i tynde skiver og tomater i kvarte ovenpå.
Pisk ægget sammen med sennep, honning, citronsaft og salt sammen i en skål og kom sesamfrøene på en lille tallerken. Vend så torskestykkerne først i æggemassen og bagefter i sesamfrø. Steg i en smule olie på panden 4 minutters tid på hver side, eller til fisken er gennemstegt. Du kan også prøve at bage fisken i ovnen, 20 minutters tid vil jeg skyde på. Læg torskestykkerne på salaten og server straks med godt brød.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar