lørdag den 14. september 2013

Fyldte peberfrugter med linser og squash

Nu starter efteråret så småt og det er tid til varme nærende måltider, det som på engelsk kaldes 'comfort food'. Her kommer en dejlig vegetarisk udgave af 'farserede' peberfrugter, der i stedet for kød er stoppet med linser, squash og løg smagt til med karry. Velbekomme! :)


Fyldte peberfrugter med linser og squash (2-3 personer):
  • 3 peberfrugter (gerne forskellige farver)
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 squash
  • 2 dl linser (jeg brugte små grønne puy-linser)
  • 3 spsk majsmel (andre slags mel kan sikkert også bruges)
  • 2 tsk karry
  • salt
  • 1 æg
Kog linserne i rigeligt letsaltet vand. Halvér imens peberfrugterne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Hak løg og hvidløg og svits dem i olivenolie. Skær squashen i små tern og tilsæt den sammen med et godt drys salt. Svits et par minutter og vend blandingen sammen med de kogte linser (minus vand!), karry og majsmel. Smag om der skal mere salt til og rør derefter ægget i. Fordel linse'farsen' i den halve peberfrugter, idet du sørger for at trykke den godt sammen. Bag de fyldte peberfrugter 30 minutter ved 210 grader og server med en frisk salat og evt. ris.




1 kommentar:

  1. Super lækkert - as allways. Det må jeg snart lave igen - de er også lækre kolde på madpakken (;

    - Anne

    SvarSlet