torsdag den 26. september 2013

Nordisk efterårs-couscous med porre og æble

Sådan en gang couscous-salat er nok en af de nemmeste retter man kan lave; couscousen skal kun koge ganske kort tid og ellers skal man bare sine favorit-ingredienser i. Her kommer en efterårs-salat med porre og dejlige syrlige æbler! Velbekomme :)



Couscous med porre og æble (3 personer):
  • ca. 5 dl couscous
  • ca. 6,5 dl vand
  • salt
  • 1 spsk olivenolie
  • saften af en lille citron
  • 2 porrer
  • 2 syrlige æbler
  • 2 modne tomater
  • en god håndfuld mandler
Kog couscousen efter anvisningerne på pakken i letsaltet vand, ca. 4 minutter. Skrab hyppigt bunden - det gror nemt fast. Skær porrerne i tynde ringe og kog dem et par minutter, ligeledes i letsaltet vand. Lad dem dryppe godt af i et dørslag. Skær imens æbler og tomater i tern og vend dem i couscousen sammen med olie og citronsaft. Vend porrerne i, smag til med salt og top med hakkede mandler.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar