onsdag den 4. september 2013

Sweet potato fritter med gedeost

En ting man kan finde lidt billigere her i Frankrig er de lækre sweet potatoes, som jeg holder meget af. Den anden aften lavede jeg disse bagte 'fritter' af dem og toppede dem med et salt modspil i form af smuldret gedeost. Velbekomme! :)


Sweet potato-fritter med gedeost (2 personer):

  • 1 stor sweet potato (ca. 500 g)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 godt drys salt
  • Gedeost eller feta efter smag
Skær sweet potatoen i stave og vend dem med olivenolie på en bradepande beklædt med bagepapir. Drys med salt og bag ca. 20-25 minutter ved 200 grader. Anret det bagte fritter i en dyb tallerken eller et lille fad og smuldr ost på toppen.

Serveres som tilbehør til en burger, kylling eller fisk eller som snack/appetizer.



2 kommentarer:

  1. Yum, lyder lækkert med gedeost på - rodfrugtefritter er altid et hit.

    - Anne

    SvarSlet