onsdag den 30. oktober 2013

Fennikelsalat med druer og vanilledressing

Denne salat kombinerer den lakridsagtige fennikel smag med dejlige søde druer og pærer samt en delikat vanilledressing. Det hele toppet med sprøde, ristede mandler. Velbekomme! :)



Fennikelsalat med druer og vanilledressing:

  • 1 fennikel
  • ca. 200 g blå druer, gerne stenfri (ellers kan du evt. selv fjerne stenene)
  • 2 små pærer
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 tsk vanillesukker
  • 1,5 spsk citronsaft + ekstra til pærerne
  • en god håndfuld mandler
Rist mandlerne hele på en varm tør pande til de begynder at tage lidt farve og lad dem så køle af. Skær imens fennikelen i så tynde skiver som muligt og druerne i halve. Skær pærerne i tynde både, dryp dem med lidt citronsaft. Vend dem sammen med fennikel og druer i et salat fad. Pisk olie, vanillesukker og citronsaft sammen og hæld den over salaten. Top med de ristede mandler.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar