torsdag den 9. januar 2014

Hjemmelavet skildpaddeis med hindbærsauce

Så kom vi til rosinen i pølseenden på nytårsmiddagen: hjemmelavet skildpaddeis med hindbærsauce. En solid dessert der udmærker sig ved hindbærrenes syrlige og lette modspil til den bastante is! ;) 



Hjemmelavet skildpaddeis med hindbærsauce (4-5 personer).
  • 1 liter vanilleis (vi brugte Nettos Apassionato, som er ret blød at arbejde med)
  • 8-9 store Toms Skildpadder
  • 300 g hindbær (jeg brugt frosne)
  • 2 tsk vanillesukker
  • 1½ spsk sukker
  • lidt jævning
Start med at tilberede saucen (kan gøres dagen i forvejen): Kog hindbærrene sammen med vanillesukker og sukker til en jævn sauce og juster konsistensen med lidt jævning (jeg brugte 1 lille spsk maizena rørt op med 1 spsk vand). Bliver saucen for tyk kan du fortynde den igen med lidt vand. 





Hak skildpadderne groft og mos dem sammen med isen uden at røre cremen helt ud. Stil evt. isen i fryseren igen, hvis den er smeltet for meget inden servering. 
Server i portionsglas og lad hver tilsætte sin hindbærsauce. Velbekomme! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar