torsdag den 24. april 2014

Lowcarb carobkage med pekannødder på 1,5 minut!

Jeg havde købt en bakke jordbær og manglede noget lækkert at servere dem på..... Det blev til denne lækre carob-kage med pekannødder, som blot skal en hurtig tur i mikroovnen før den er klar til servering. Jeg spiste den til morgenmad, hvad den med sin fiberrigdom og sit lave indhold af både kulhydrater og fedt sagtens kan gå som! God morgen! :)



Lowcarb carobkage med pekannødder på 1,5 minut (1 sulten person):
  • 2 æg
  • 1 meget lille banan (eller en halv almindelig)
  • 2 spsk carobpulver (eller 1 spsk kakao)
  • 1 nip salt
  • 1 spsk HUSK
  • 1 spsk kokosfibre
  • 1 spsk kværnede sesamfrø
  • 0,5 spsk sødning efter eget valg
  • 1 tsk bagepulver
  • 5 pekannødder eller valnødder
  • frisk frugt eller bær til servering
Blend æg og banan og rør carobpulver, salt, husk, kokosfibre, sesammel og sødning i. Knæk pekannødderne i lidt mindre stykker og vend dem i sammen med bagepulveret. Smør en skål eller et stort krus der må komme i mikroovnen med en smule olie og hæld dejen heri. Giv kagen ca. 1 minut og 25-30 sekunder og tjek om den virker bagt. Pas på ikke at give den for lang tid, da den så bliver tør. Vend kagen ud af sin form eller server den direkte deri med friske frugter eller bær.







1 kommentar: