mandag den 14. april 2014

Ovnomelet med portobellosvampe og blue cheese

Jeg elsker blå ost og især i gratineret form! Denne nemme ovnomelet (som ikke brænder på!) har derfor fået et par klatter på toppen samt fyld af svampe, tomater og forårsløg. Velbekomme! :)


Ovnomelet med svampe og blue cheese (2 personer):

  • 2-3 portobellosvampe
  • 5 cocktailtomater
  • 3 forårsløg
  • 3 store æg
  • 1 dl cremefraiche 5 %
  • 3/4 tsk salt
  • peber
  • ca. 40 g blå ost
Skær svampene og forårsløg i skiver og tomaterne i kvarte. Bland dem med et drys salt i et lille ovnfast fad. Pisk æggene med salt og peber samt cremfraiche og hæld massen i fadet. Top med smuldret blå ost og bag omeletten 25-30 minutter ved 200 grader.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar