lørdag den 10. maj 2014

Sommerlaks med asparges og aioli

Laks og asparges - så bliver det næsten ikke mere sommeragtigt! Her serveret med en hjemmelavet aioli, som der findes masser af opskrifter på på nettet, så den får I ikke her (og så taler vi ikke om, at min mayonnaise skilte og måtte reddes, men aldrig blev helt tyk, som jeg ønskede mig den...) Velbekomme ;)


Sommerlaks med asparges og aioli (1 person):

  • 1 lakseportion (125 g)
  • et halvt bundt friske grønne asparges
  • citronsaft
  • salt og peber
  • Et par lækre solmodne tomater
  • et par skefulde aioli
Bræk de træede ender af aspargesene og skær dem over på midten. Kom dem i kogende letsaltet vand 2 minutter og hæld vandet fra. Damp dem tørre og dryp med citronsaft. Anret på en tallerken med tomater i både. Steg laksestykket i smør 3 minutters tid på hver side, drys med salt og dryp med citronsaft. Kom laksen oven på grøntsagerne og giv tallerkenen et skud friskkværnet peber. Top med aioli og server straks!



1 kommentar:

  1. Laks og asparges er bare lig med sommer! Og mums hvor det bare smager godt!!!

    SvarSlet