tirsdag den 29. juli 2014

Cremet kold kikærtesuppe med yoghurt

Denne lækre kolde suppe minder til forveksling om hummus og mætter dejligt. Den kan serveres til frokost eller som forret og rester kan bruges som dip og dressing! Velbekomme :)


Cremet kold kikærtesuppe med yoghurt:
  • 200 g kikærter (tørret vægt)
  • 4 dl vand
  • 3 fed hvidløg
  • 3 dl skyr, fromage frais el.lign.
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk tahin
  • 1 spsk stødt koriander
  • 1 spsk spidskommen
  • saften af en halv citron
  • salt
  • Til servering: Tomater, persille, olivenolie, paprika
Udblød kikærterne og kog dem helt møre i letsaltet vand, ca. 50 minutter. Blend med alle de øvrige ingredienser og smag til med salt. Sæt suppen på køl ind til spisetid og server med friskhakket persille, tomater i tern lidt olivenolie og et drys paprika. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar