tirsdag den 15. juli 2014

Oopsies

Oopsies, der er en slags lowcarb brøderstatning lavet på fibre, flødeost og æg har floreret rundt omkring på diverse madblogs, så jeg måtte naturligvis have stillet min nysgerrighed og forsøge mig med dem på egen hånd. De lune oopsies dufter dejligt, og så har de en skylet og luftig konsistens. Så velkommen i køkkenet til dem! ;)


Oopsies (6 stk.):

  • 3 store æg, delt i blommer og hvider
  • 125 g flødeost
  • 1 spsk HUSK
  • 3/4 tsk salt
  • sesamfrø til pynt
Æggeblommer piskes med flødeost, husk og salt. Hviderne piskes stive og vendes i osteblandingen. Dejen sættes i 6 store, flade klatter på en bageplade med bagepapir og drysses med lidt sesamfrø. Bages ca. 25 minutter ved 160 grader. Serveres lune som tilbehør, fx til denne stirfry.  



Ingen kommentarer:

Send en kommentar