Hjemmelavet brownie-is (2 portioner):
- 2,5 dl yoghurt, skyr etc.
- 2 spsk kakao
- 1,5 spsk af dit foretrukne sødemiddel
- ca. 1,5 dl brownie-krummer (løspakket) eller andre smuldrede kagerester
- evt. friske bær, kokosflager eller hakket chokolade til servering
Rør yoghurt, kakao og sødemiddel sammen og hæld det i ismaskinen efter brugsanvisningens forskrifter. Når isen har softice-konsistens røres brownie-krummerne i, og ønskes en fastere konsistens, kan du fryse isen yderligere i fryseren.
Metode 2:
Er du ikke den heldig ejer af en ismaskine, kan du forsøge dig med at fryse ismassen (yoghurt, kakao og sødemiddel) i en beholder i fryseren og røre grundigt i den med en gaffel hver halve time, til den har softice-konsistens for herefter at vende kagekrummerne i. ELLER du kan blande det hele fra starten og fryse isen i ispindeforme! Det har jeg tænkt mig at afprøve ved lejlighed i hvert fald.
Server i flotte glas med ønsket pynt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar