lørdag den 16. august 2014

Hokkaido-deller med ristede kerner

Disse smukke vegetariske græskardeller var utroligt lækre - især med den let ristede smag fra sesamfrø og solsikkekerner. De kan spises både varme og kolde, som snavk med en yoghurt-tahindip, som falafel i wraps eller med en frisk salat. Velbekomme!



Hokkaido-deller med ristede kerner (ca. 20 stk.):
  • 1 mellemstort hokkaidogræskar
  • 3/4 dl solsikkekerner
  • 3/4 dl sesamfrø
  • 1 spsk (røget) paprika
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 spsk karry
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 2 tsk salt
  • 2 store æg
  • 3 spsk Husk
Skær græskarret over og grav kernerne ud med en skær. Skær kødet i tern og damp dem møre i en smule vand i en gryde under låg. Hæld vandet fra, damp græskarternene tørre og purér dem med en stavblender. Rør sesam, solsikkekerner, eddike og krydderier i og smag til med salt. Rør æggene og i og til sidst Husk. Sæt 'farsen' i ca. 20 deller med en våd ske på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 200 grader i ca. 30 minutter. 





3 kommentarer:

  1. Enig - de er da et smukt syn på tallerkenen (og en god måde at snige ekstra grøntsager ind i måltidet i det hele taget :)).

    SvarSlet
  2. Nuj hvor lækker! Dem må jeg prøve ASAP! Haps ;)

    SvarSlet
  3. Virkeligt lækre og anderledes deller. Jeg kan godt lide nye smagsoplevelser og sidder lige og finder inspiration til ugen som kommer.
    Dine deller er meget indbydende og har også en flot farve:-D
    Dem prøver jeg.

    Må jeg anbefale dig et rigtig godt spisested:
    http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/08/middag-pa-restaurant-vigen.html

    Hilsner fra Tina
    www.mariahoffbeck.blogspot.com

    SvarSlet