Hokkaido-deller med ristede kerner (ca. 20 stk.):
- 1 mellemstort hokkaidogræskar
- 3/4 dl solsikkekerner
- 3/4 dl sesamfrø
- 1 spsk (røget) paprika
- 1 tsk rosmarin
- 1 spsk karry
- 1 spsk æblecidereddike
- 2 tsk salt
- 2 store æg
- 3 spsk Husk
Skær græskarret over og grav kernerne ud med en skær. Skær kødet i tern og damp dem møre i en smule vand i en gryde under låg. Hæld vandet fra, damp græskarternene tørre og purér dem med en stavblender. Rør sesam, solsikkekerner, eddike og krydderier i og smag til med salt. Rør æggene og i og til sidst Husk. Sæt 'farsen' i ca. 20 deller med en våd ske på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Enig - de er da et smukt syn på tallerkenen (og en god måde at snige ekstra grøntsager ind i måltidet i det hele taget :)).
SvarSletNuj hvor lækker! Dem må jeg prøve ASAP! Haps ;)
SvarSletVirkeligt lækre og anderledes deller. Jeg kan godt lide nye smagsoplevelser og sidder lige og finder inspiration til ugen som kommer.
SvarSletDine deller er meget indbydende og har også en flot farve:-D
Dem prøver jeg.
Må jeg anbefale dig et rigtig godt spisested:
http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/08/middag-pa-restaurant-vigen.html
Hilsner fra Tina
www.mariahoffbeck.blogspot.com