Asparges-quiche med ost og spinat-bund (3 personer):
Inspiration til opskriften er fundet her- 500 g frossen helbladet (ikke hakket!) spinat
- 4 store æg
- 3/4 dl mælk
- 3/4 tsk salt
- 0,5 tsk muskat
- 125 g hytteost
- 125 g revet ost (gerne en ost der smager af noget; en mellemlagret skæreost, cheddar, parmesan etc.)
- 1 bundt grønne asparges
Tø spinaten op og pres overskydende væde fra. Fordel den i et smurt tærteform og drys med lidt salt. Skær forårsløg i tynde ringe og fordel dem på spinatbunden.
Pisk æg og mælk sammen med salt og muskat og rør hytteost og revet ost i. Hæld æggemassen på spinatbunden.
Bræk de træede ender af aspargesene og læg dem i et fint mønster oven på æggemassen.
Bag 35-40 minutter ved 200 grader, eller ind til quichen har taget en gyldenbrun farve på toppen.
Pisk æg og mælk sammen med salt og muskat og rør hytteost og revet ost i. Hæld æggemassen på spinatbunden.
Bræk de træede ender af aspargesene og læg dem i et fint mønster oven på æggemassen.
Bag 35-40 minutter ved 200 grader, eller ind til quichen har taget en gyldenbrun farve på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar