Græskarbollens lidt sødlige smag går rigtig godt i spænd med det salte og fedtede, cheeseburgeren eller består af. Hertil lavede jeg en lille relish af løg og grøn peber, der er stegt i balsamicoglaze.
Cheeseburger i lowcarb græskarbolle:
- 500 g hokkaido (klargjort vægt)
- 100 g hytteost
- 3 store æg
- 2 spsk husk
- 2 spsk pofiber
- 3 spsk kokosfibre
- 2 tsk salt
Fyld:
- hakkebøf
- ost
- tomat
- løg
- grøn peber
- balsamicoglaze
Udhul græskarret og skær det i grove stykker. Kog det mørt og hæld vandet fra. Purér med en stavblender og rør sammen med hytteost, salt og æg. Rør husk, pofiber og kokosfibre i og lad 'dejen' stå og trække 5-10 minutters tid. Sæt dejen i ca. 6-8 flade klatter på en bageplade med bagepapir og bag ca. 20 minutter ved 200 grader, eller til bollerne er faste.
Forbered imens fyldet: steg bøfferne, skær tomat i skiver, hak og svits løgene med peberfrugten i olie og vend balsamicoglaze og salt i.
Saml burgerne - 2 'boller' til hver burger.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar