søndag den 23. november 2014

Skyr-pannacotta med vanille og blommekompot

Nogle gange skal der være lidt ekstra luksus til morgenmaden, og denne nemme skyr-pannacotta er et virkelig godt bud. Jeg har toppet den med en skøn hjemmelavet blommekompot, men i princippet kan du bruge en hvilken som helst frugtgrød; æble, hindbær - eller kirsebær for en lidt julet version! Velbekomme ;) 


Skyr-pannacotta (2 prs.):

  • 200 g skyr
  • 1/4 tsk vanillepulver
  • 1 tsk gelatinepulver
  • 1 spsk vand
  • sødemiddel efter smag
  • Ved servering: ca. 4 spsk frugtkompot/grød, fx blommekompot
Bland gelatinepulver og vand i en lille skål og kom den i mikroovnen 20 sekunder, så gelatinen smelter.
Rør skyren sammen med vanille i en skål og smag til med sødemiddel. 
Kom en skefuld i gelatinen og bland godt, inden det røres sammen med resten af skyren. Fordel i to fine glas og dæk med film. Kom dem på køl natten over og top med frugtkompot ved servering.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar