Cremet ratatouille-fad med hytteost (2-3 personer):
- 1 squash
- 1 aubergine
- 3-4 gulerødder
- ca. 300 g røde og gule (snack)peberfrugter
- 250 g hytteost
- 3 spsk skyr eller cremfraiche
- 2 store æg
- 0,5 tsk salt
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 lille dåse tomatpuré
- 2 fed hvidløg, fintrevet/hakket
- 1 dl piskefløde
- salt
Skær squash, aubergine og gulerødder i tynde skiver og peberfrugterne i strimler. Rør æg, skyr og hytteost sammen med salt i en skål. Rør hakkede tomater, hvidløg og tomatpuré med fløde i en anden skål og smag til med salt.
Kom lidt af tomatsaucen i bunden af et lasagnefad/lille bradepande (ca. 35 x 22 cm) og læg et lag af grøntsagerne ovenover. Gentag proceduren til du ikke har mere af nogen af delene, men tilføj halvvejs et lag med hytteost-blandingen og top også 'lasagnen' med den.
Bag ca. 45-50 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader, eller til grøntsagerne (især auberginerne!) er møre.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar