Smuk vegetartallerken (2 personer):
- 600 g rødbeder
- 1 spsk olivenolie
- 150 g skyr
- 2 spsk hvidløgsost
- 350 g grønne bønner (jeg brugte frosne)
- 2 tsk sesamfrø
- 2 æg
- salt
Skræl rødbederne og skær dem i både/stave. Læg dem i ét lag på en bageplade med bagepapir og pensl med olie. Drys gavmildt med (groft) salt og bag dem ca. 25 minutter ved 200 grader.
Tø bønnerne op, enten i mikroovn eller ved at overhælde med kogende vand. Kom dem i en (wok)gryde med et smule olie og steg ved høj varme 5 minutters tid. Tilsæt sesamfrø og svits yderligere 1 minuts tid. Smag til med salt.
Kog æggene 4-5 minutters tid. Pil dem og skær dem i halve.
Rør skyren med hvidløgsosten og smag til med salt.
Anret rødbederne med hvidløgscremen, de kogte æg og de grønne bønner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar