mandag den 23. marts 2015

Ideer til påskefrokosten

Har vi ikke næsten lige været samlet omkring julefrokosterne, eller er jeg den eneste, der synes, at de sidste tre måneder er fløjet af sted? :-) 
Foråret kommer altid bag på en, selvom man samtidig har ventet så længe på det. Og nu står påsken altså for døren, og dermed også en lejlighed til atter at samles om et godt måltid med familie og venner. Her kommer nogle forslag til, hvad der kunne komme på menuen!


Den smukke salat på billedet ovenfor er med syltet laks, asparges, hindbær og hytteost og kunne udgøre en forret, hvis I er ude i et tre-retters show. :-)
Ellers vil jeg mest komme med forslag til en mere traditionel påskefrokost. Ligesom til jul står den selvfølgelig på sild, men påsketid er også ægge-tid, så hvad med en cremet, fedtfattig hjemmelavet æggesalat?
I min familie spiser vi også ofte fisk i påsken. Denne simple laksesalat er helt fortryllende på et stykke lyst brød eller til en let salat.Af lune retter kunne man forestille sig en tærte, fx denne vegetariske af slagsen med peberfrugt, squash og gedeost.


Lidt at skåle i skal der naturligvis også til, og sidste år lavede jeg denne delikate (dame-)påskesnaps med vanille, appelsin og ingefær. Den var virkelig fin og frisk i smagen og du kan lige nå at lave den endnu!Og så til det søde punktum - hm... Det kunne fx være denne forårsfine mandeltærte med yoghurt-abrikosfyld ;-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar