Kålbundspizza med spinat og lufttørret skinke (2 personer):
- ca. 630 g hvidkål
- 2 store æg
- 2 spsk yoghurt
- 1 spsk husk
- 0,5 dl kokosfibre
- 1 tsk salt
- 100 g lufttørret skinke (jeg brugte en schwarzwälder-skinke)
- ca. 150 g revet ost
- 200 g/6-7 kugler frossen, helbladet spinat
- 0,5 dåse hakkede tomater
- oregano
- salt
Skær kålen i grov stykker og kør dem (af et par omgange) i blenderen til det er helt finthakket (som ris). Rør den hakkede kål med æg, yoghurt, husk, salt og kokosfibre og lad det trække 5 minutter. Bred massen ud på en bageplade med bagepapir og forbag bundet ca. 15-20 minutter ved 200 grader. Tø spinaten i mikroovnen og klem overskydende væde fra. Smag de hakkede tomater til med salt og oregano. Smør tomatsaucen ud på kålbunden og fordel skinke og spinat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar