Indisk kyllingeburger i portobello-'bolle':
- 400 g hakket kylling
- 1 løg, finthakket
- 1 æg
- 1 spsk karry
- 2 tsk ingefær
- 1 spsk spidskommen
- 1 tsk koriander
- 1 tsk salt
- 2 spsk pofiber (alternativt et par skefulde mel eller havregryn)
- 1 bakke portobellosvampe
- 1 aubergine
- olivenolie til pensling
- 2 tomater
- mangochutney
Rør kyllingen med løg, æg, salt og krydderier. Form til 5 store, flade bøffer og steg dem på panden. Steg også portobellosvampene kortvarigt på begge sider.
Skær auberginen i tykke skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med olivenolie og drys med salt. Bag ca. 20 minutter ved 200 grader eller til auberginen er mør. Skær tomaterne i skiver.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar