tirsdag den 3. marts 2015

Indisk kyllingeburger i portobello-'bolle'

Her kommer en lækker sund burger med kylling, karry og mangochutney sandwichet mellem to letstegte portobellosvampe og lagt i lag med skiver af tomat og bagt aubergine. Lyder det ikke godt? Det var det i hvert fald! Velbekomme :-)


Indisk kyllingeburger i portobello-'bolle':
  • 400 g hakket kylling
  • 1 løg, finthakket
  • 1 æg
  • 1 spsk karry
  • 2 tsk ingefær
  • 1 spsk spidskommen
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk pofiber (alternativt et par skefulde mel eller havregryn)
  • 1 bakke portobellosvampe
  • 1 aubergine
  • olivenolie til pensling
  • 2 tomater
  • mangochutney
Rør kyllingen med løg, æg, salt og krydderier. Form til 5 store, flade bøffer og steg dem på panden. Steg også portobellosvampene kortvarigt på begge sider.
Skær auberginen i tykke skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med olivenolie og drys med salt. Bag ca. 20 minutter ved 200 grader eller til auberginen er mør.  Skær tomaterne i skiver.
Saml burgerne: portobellosvampe som 'bolle', en klat mangochutney, tomatskiver og bagt aubergine. Voilá - så er der burger!

Vi spiste dem med en simpel salat af agurk og gulerødder vendt med sorte sesamfrø, lidt riseddike og honning.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar