Triple Chocolate Brownies (ca. 16-20 stk.):
- 160 g mørk chokolade 72%
- 125 g smør
- 175 g sukker
- 2 store æg
- 80 g mel
- 3 spsk kakao
- 1/4 tsk salt
- 100 g hvid chokolade, grofthakket
- 100 g mælkechokolade, grofthakket
- 75 g mørk chokolade, grofthakket
Beklæd en lille bradepande/ildfast fad med bagepapir. Bræk den mørke chokolade i mindre stykker og smelt den sammen med smørret i et vandbad. Hæld massen i en skål og pisk sukker og derefter æg, salt og kakao i. Vend til sidst hurtigt mel og chokoladestykker i og hæld dejen (meget klæbrig!!) ud i formen. Bag kagen ca. 20 minutter ved 190 grader. Den må endelig ikke blive for hårdt bagt, da den gør sig bedst, når den stadig er lidt klistret indeni. Lad kagen køle helt af og skær ud i små kvadrater. Serveres med en god kop kaffe!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar