mandag den 17. august 2015

Gazpacho med vandmelon

Denne opskrift er en forfriskende sødlig variation over den traditionelle gazpacho. Men som med originalen er den klar i en håndevending: alle ingredienserne hældes bare i blenderen og vrooom! så er der mad! ;-) Kan også sagtens laves dagen før. Velbekomme!




Gazpacho med vandmelon (2 personer):
  • en kvart lille vandmelon, evt. kernefri (men ikke strengt nødvendigt)
  • 2 tomater
  • 10 cm agurk
  • et halvt løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk balsamico glaze 
  • 0,5 spsk æblecidereddike
  • salt
  • evt. lidt chili, hvis du ønsker en spicy version
Fjern melonkødet fra skallen og skær det i grove stykker. Skær tomaterne over, fjern blomsten og skær dem over et par gange mere. Skær agurk og løg i grove stykker og kom dem i blenderen sammen med melon og tomat. Blend til ønsket konsistens (mere eller mindre fintdelt), tilsæt olie, balsamico og eddike, evt. chili, bland igen og smag til med salt. Sæt på køl ind til servering. 
Server fx med lidt lækkert brød og gedeost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar