onsdag den 4. november 2015

Teryaki-fiskedeller med grøn peber

Jeg så på et tidspunkt en udsendelse, hvor man havde undersøgt, hvilken madvare folk var mest irriterede over, og det var den grønne peber i en pebermix-pakke! Det er heller ikke fordi jeg selv er ovenud henrykt, for ja, den smager da lidt bittert, hvis man spiser den for sig selv. Men faktisk synes jeg den vinder betragteligt ved at kombineres med andre ting i varme retter, hvor den bitre smag kamoufleres let, men samtidig indgår i det samlede billede. Lige præcis dét er også tilfældet med disse nemme fiskedeller, der er krydret med teryaki! ;-) Velbekomme.





Ja, beklager billedkvaliteten for tiden, men der er simpelthen elendigt lys at fotografere i for tiden! ;-)


Teryaki-fiskedeller med grøn peber (ca. 10-12 stk.):
  • 1 bakke færdigrørt fiskefars (400 g)
  • 1 løg
  • 1 grøn peber
  • 2 fed hvidløg
  • 3 tsk teryaki-krydderi (jeg bruger en fra Santa Maria)
Hak løg og hvidløg fint og skær peberfrugten i små tern. Rør alle tre dele med fiskefars og krydderi. Sæt farsen i den ønskede størrelse deller på en varm pande med lidt olie på og steg til dellerne er gyldenbrune på begge sider. Server med en frisk grøn salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar