søndag den 21. februar 2016

Delikat citrus-lakridssalt til fx fisk og bagte rodfrugter

Kombinationen citron og lakrids er altid en sikker vinder - og faktisk ikke bare i dessertkøkkenet. Denne delikate citrus-lakrids-saltblanding gør sig fantastisk på et stykke stegt eller dampet laks og nogle bagte rodfrugter. Velbekomme! 



Delikat citrus-lakridssalt:
  • 2 store tsk flagesalt
  • fintrevet skal af en halv økocitron
  • 1 tsk lakridsgranulat (groft lakridspulver)
Bland salt og lakridspulver i en lille skål. Vend citronskallen i lige inden servering - saltet trækker nemlig væden ud af skallen, så for at det ikke bliver for vådt/klistret i det, er det bedst ikke at lade det stå for længe.

Jeg serverede saltet på et stykke stegt laks med store tern af bagt knoldselleri og rødbede. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar