Low carb spinat-pie med tun og hytteost:
- 1 stort løg
- 3-4 fed hvidløg
- 400 g frossen helbladet spinat
- 200 g hytteost
- 1 dåse tun (du kan evt. også prøve med (røget) laks)
- 1 stor plantain (ca. 220 g, skrællet vægt)
- 4 mellemstore æg
- 2 gode spsk kokosfibre
- 0,5 tsk salt
- 100 g revet ost, gerne en der smager af noget (fx en mellemlagret skæreost eller cheddar)
Hak løget og svits det i lidt olivenolie i en lille gryde. Tilsæt spinat og finthakket hvidløg og lad det tø under låg. Damp derefter det meste af væden væk. Fordel spinatblandingen jævnt i et tærtefad og kom derefter hytteost og tun i jævne lag.
Skræl plantainen (skær enderne af og lav derefter et snit på langs med en af kanterne og flæk skrællen af), skær den i mindre stykker og blend den helt glat med æggene i et højt blenderglas. Rør herefter salt og kokosfibre i og til sidst osten. Fordel dejen oven på tærtefyldet og bag tærten ca. 40 minutter ved 200 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar