fredag den 25. marts 2016

Fyldte peberfrugter med tun og avocado

Her kommer en nem ret, der ser ud af en masse på, når de bliver anrettet på et fad, med de mange flotte farver. Server dem som hovedret eller som del af et tapasbord eller en brunchbuffet. Velbekomme! :-)


Fyldte peberfrugter med tun og avocado:
  • 3 røde peberfrugter
  • 2 dåser tun
  • 1 løg
  • 4 stængler bladselleri
  • 200 g skyr
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk dijonsennep (eller 1 spsk, hvis den ikke er så stærk)
  • salt og peber
  • citronsaft
  • 1 avocado
Skær peberfrugterne i halve og fjern stilk og kerner. Læg dem på et fad. 
Hak løget fint og skær bladsellerien i tynde skiver. Kom begge dele i en skål sammen med skyr, mayo og sennep og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber, evt. lidt citronsaft og fordel tunsalaten i de halve peberfrugter. Skær avocadoen i skiver og dryp dem med citronsaft og giv dem et drys salt og peber. Top peberfrugterne med dem og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar