søndag den 20. marts 2016

Påskeæg med lemoncurd og hvid chokolade

Så er der en uge til påske, og mange af har jer sikkert ferie nu (mens nogle må vente til på torsdag ;-) ). Her kommer et forslag til et velsmagende påskeferieprojekt: de lækreste marcipanæg fyldt med hjemmelavet lemoncurd og overtrukket med hvid chokolade. Velbekomme! :-)



Påskeæg med lemoncurd og hvid chokolade (8 stk.):
  • 150 g marcipan
  • ca. 75 g hvid chokolade
  • 8 tsk lemoncurd
  • Pynt: frysetørrede rabarber eller groft lakridspulver
Del marcipanen i 8 lige store portioner. Form hver portion i hhv. et æggeformet fingerbøl og et lille 'låg' (se billedet nedenfor). Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad og rør resten i for at temperere. Kom 1 tsk lemoncurd i hvert marcipan-fingerbøl og sæt låget på, idet du forsigtigt glatter det til hele vejen rundt. Overtræk æggene med den smeltede chokolade og drys med pynt. 








Ingen kommentarer:

Send en kommentar