torsdag den 22. marts 2012

Nem forårssuppe med ærter

Nu begynder alt det grønne at pible frem alle vegne, så hvorfor ikke også i køkkenet?
Denne suppe er nem at tilberede, og så har den en flot farve og en dejlig lethed og sødme fra ærterne!




Ingredienser til to portioner:

  • 2 store stilke bladselleri
  • En lille håndfuld ramsløg (kan evt. erstattes med 1 fed hvidløg)
  • ½ cm hakket frisk ingefær (eller ½ tsk stødt)
  • ½ bouillonterning
  • 4 dl vand
  • ½ pose frosne ærter (ca. 300 g)
  • Lime
  • Salt
  • Tilbehør: Cremefraiche, brød


Hak ingefær fint, ramsløg groft og skær bladselleri i tynde skiver. Svits de tre ting i en gryde med olivenolie et par minutter 


 Tilsæt bouillon og vand, lad det koge 5 minutter og tilsæt de frosne ærter. 
Lad det koge igennem og blend suppen glat.
Smag til med limesaft og salt.


Server med cremefraiche og groft brød.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar