fredag den 27. april 2012

Smørristede rødbeder med hvidløg

Halleluja! Denne måde at tilberede rødbeder på smager intet mindre end fantastisk - og så er den såre simpel! 
Du skal bruge:

  • Rødbeder
  • Hvidløg
  • Smør
  • Salt
Skræl rødbederne og skær dem i grove stykker. Kog dem ca. 20 minutter, eller til de er møre, og hæld vandet fra.
Kom så en god klat smør på panden og pres hvidløg ned i det, når det er smeltet. Drys godt med salt og tilsæt de kogte rødbeder. Rist dem i ca. 5 minutter ved høj varme, eller til de tager en lille smule farve. Lad dem køle af et øjeblik inden servering.


Jeg spiste dem, som de var, med en syrlig-sød æblesalat til, men de vil egne sig fint som tilbehør til kød og fisk eller bare til ris med en yoghurtcreme til. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar