mandag den 30. april 2012

Spinatsuppe med æble-tomat-relish

Denne suppe tager bogstaveligt talt ikke mere end 10 minutter at lave! Du skal bruge (til 3 personer):

  • 1 pose frossen spinat (700 g)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ca. 8 dl vand (juster selv konsistensen med mere/mindre)
  • 1 bouillonterning
  • Muskat
  • Evt. toppen af ½ broccoli
  • 1/4 liter kaffe/madlavningsfløde (9%)- kan udelades
Hak løg og hvidløg og svits det i olie i en stor gryde. Tilsæt spinat, evt. broccoli og, kort efter, vand og bouillon.
Lad det koge igennem og kom så hele herligheden i blenderen (eller blend direkte i gryden med en stavblender.
Tilsæt fløde (hvis du ønsker) og smag til med muskat og evt. salt.
Voilá!


Sådan en suppe har godt af lidt modspil, så mens den lige varmer færdig, kan du skære lige dele æble og tomat i små tern og vende dem sammen med lidt mangochutney og et squeeze citronsaft. Server denne relish som topping til suppen.
- Og værsgo! :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar