Her kommer nogle forslag til, hvordan du nemt og hurtigt kan forvandle sådan en pakke til en række lækre små tapas!
Man kan være lige så kreativ man lyster, men to nyttige principper at arbejde ud fra er enkelhed og skønhed. :)
Dvs. hold dig til få ingredienser og gør noget ud af anretningen!
De fleste kender tomatsalaten:
Skiver af tomater og rødløg, gode oliven, feta, frisk basilikum og dryp af balsamico.
Skiver af tomater og rødløg, gode oliven, feta, frisk basilikum og dryp af balsamico.
Her har jeg skåret nogle brede stilke bladselleri i ca. 8 cm stykker og fyldt dem med en creme af græsk yoghurt rørt med lidt Danablu. Rund om stilkene viklede jeg en lille skive parmaskinke/serrano.
Små "både" af halve snackpebre med græsk yoghurt (smagt til med lidt salt og citron), drysset med finthakket rødløg samt solsikkekerner, der lige er blevet ristet med lidt salt på en varm pande.
Skiver af lomoskinke med appelsinbåde, tynde skiver af rødløg og frisk basilikum.
Og fordi de er så smukke...
Og fordi de er så smukke...
Et billede mere! ;)
Server med en god og blød rødvin samt friskbagt brød og evt. et par oste, hummus ... Du bestemmer selv! Bon appetit!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar