Ingredienser (2 personer):
- 3 stykker kyllingebryst
- ½ dl olivenolie
- Saft og revet skal af ½ stor (øko)citron
- 2 tsk dijonsennep
- 1½ spsk flydende honning
- 1 håndfuld frisk, hakket persille
- Salt og peber
Kyllingestykkerne skæres i tykke strimler og kommes i en plasticpose. Resten af ingredienserne røres sammen til en marinade og hældes ned til kyllingen. Sæt en klemme på, eller slå en knude på posen og læg den på køl 3-4 timer. (Mindre kan nok også gøre det).
Hæld så kylling og så meget marinade, du kan få med, i et (mindre) ildfast fad og hæld godt ½ dl vand i bunden for at få lidt ekstra sauce. Bag ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Drys den færdige ret med frisk persille og server med ris.
Drys den færdige ret med frisk persille og server med ris.
Som tilbehør kan du lave denne simple melonrelish:
½ netmelon og ½ agurk i små tern, vendt med 2 tsk flydende honning, ½ spsk citronsaft og 2 tsk sød chilisauce.
En omgang ovnratatouille - her med aubergine, peberfrugt og gulerødder gør sig også godt til!
Velbekomme! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar