onsdag den 16. maj 2012

Banansoftice vol. 4: Marinerede melonstykker

Ja, her kommer altså endnu en version over genistregen frys-dine-bananer-og-blend-dem-til-softice!

Du skal bruge:

  • ½ netmelon (eller galia- eller honning-)
  • 2 tsk agavesirup (eller flydende honning)
  • ½ tsk revet citronskal
  • 2 tsk citronsaft
  • Et lille bitte drys kardemomme
  • En moden banan, frosset i skiver
  • Et lille skvæt væde (kærnemælk/juice/yoghurt)
  • Et drys kanel
Skær melonen i tern af ca. 2 cm og vend dem sammen med sirup, citronskal og -saft og kardemomme i en skål. Sæt skålen på køl, mens du laver bananisen.


Kom de frosne bananskiver i et lille/smalt blenderglas og hæld en lille smule væde ved. Blend på højeste hastighed til du har en tyk, cremet softice-konsistens.

Anret i en dyb tallerken med banansoftice i midten og melonstykkerne udenom. Drys med kanel og server! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar