Sprød sommerkålssalat (3-4 prs.):
- 4 store blade spidskål
- 4 gulerødder
- 2 æbler
- 1 spsk citronsaft
- ½ spsk honning
- evt. en håndfuld ristede mandler eller hasselnødder
Snit kålbladene fint og skær gulerødder og æbler i små tern.
Vend salaten sammen med citronsaft og honning i en skål.
Drys evt. med nødder.
Vend salaten sammen med citronsaft og honning i en skål.
Drys evt. med nødder.
Ærtecreme:
- ½ pose frosne ærter, optøede
- 1 håndfuld solsikkekerner
- 1 spsk tahin
- ½ tsk salt
- 1 spsk citronsaft
Blend alle ingredienser til en glat, grøn creme og juster evt. salt/syrlighed med citronsaft og salt.
Rist et par skiver rugbrød til hver person og server!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar