Spinatbøfferne (med stærk inspiration fra Suveræne Super Succeser) er krydret med garam masala og risene har fået et skud karry og lidt løg og rosiner.
Spinatbøffer (3 personer):
- 1 pose frossen helbladet spinat (600 g), optøet
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk salt
- 2 tsk garam masala
- 3/4 tsk muskat
- 1 æg
- 1 god håndfuld havregryn
- 1½ spsk mel
- Dip: 1½ dl fromage frais (eller youghurt eller cremefraiche), salt og peber, ½ spsk citronsaft
Hak løg og hvidløg fint og rør sammen med alle de øvrige ingredienser (undtagen dip). 'Farsen' er ret våd. Sæt den i runde, flade klatter på en pande med olivenolie og steg ved jævn varme 2-3 minutter på hver side. Rør fromage frais og citronsaft sammen til en dip og smag til med salt og peber.
Karryris med rosiner (3 personer):
- 2 dl løse ris
- 4 dl vand
- 2 tsk karry
- ca. 1 tsk salt
- 1 lille løg
- 1 håndfuld rosiner
Hak løget og det sammen med ris, vand, karry og salt i en gryde. Kog risene efter anvisningerne på pakken. Tilsæt rosinerne, når risene er næsten færdige.
Hvis der bliver nogle spinatbøffer til overs, smager de også glimrende kolde! Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar