Lakridsskummet kom til på baggrund af et andet eksperiment: Kan man stadig piske flødeskum af fløde, der har været frosset ned? Og ja, det kan man så faktisk - så ved man dét. ;)
Raw chokolademousse med lakridsskum (2 personer):
- 2 bananer
- 1 medium avocado
- ca. 3 spsk kakao
- evt. 1 tsk vanillesukker
- 1 spsk agavesirup (kan erstattes med almindelig sirup)
- ca. 3/4 dl piskefløde
- 2 tsk lakridspulver + ekstra til pynt
Blend bananer og avocado helt glat (jeg brugte en stavblender i en skål). Rør kakao og sirup i (og evt. vanillesukker) i smag om den er choko og sød nok. Fordel chokolademoussen i to skåle/ramekiner.
Pisk fløden til let skum og rør lakridspulver i. Fordel skummet på chokolademoussen og drys med lidt ekstra lakridpulver til pynt.
Pisk fløden til let skum og rør lakridspulver i. Fordel skummet på chokolademoussen og drys med lidt ekstra lakridpulver til pynt.
Velbekomme! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar