lørdag den 9. februar 2013

Bagte hokkaidobåde med kokospanering

Jeg er ikke så vild med traditionel panering, men den anden dag prøvede jeg disse laksestykker med hasselnøddepanering, som var en sikker vinder. Her kommer derfor en anden alternativ panering, nemlig med kokosmel, som også var et hit! Denne gang var 'offeret' for paneringen nogle hokkaidobåde, hvilke gav dem et spændende modspil. Velbekomme! :)



Bagte hokkaidostave med kokospanering:
  • 1 medium hokkaidogræskar
  • ca. 2 dl kokosmel
  • 2 tsk karry
  • 1 dl yoghurt
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk spidskommen
  • ½ tsk paprika 
  • ½ tsk koriander (kan udelades)
  • 1 spsk(citron)olie
Græskarret udhules og skæres i både. Kom kokosmel ud på en tallerken. Bland yoghurt, salt, olie og krydderier, og fordel et tynd lag heraf på hver hokkaidobåd. Vend dem i kokosmel og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem ca. 15-20 minutter ved 200 grader.

Server med ris eller som tilbehør til en burger eller nogle veggedeller! :)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar