fredag den 8. februar 2013

Single-serving squashlasagne med tun (uden ovn)

Jeg har allerede tidligere introduceret squashlasagnen - altså lasagne lavet med 'plader' af squash i stedet for pasta. Her kommer en variant, som ikke engang skal bages, men samles direkte på din tallerken i en dejlig smagsbombe! Velbekomme :)



Single-serving squashlasagne med tun (1 prs.):
  • ½ stor squash
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dåse hakkede tomater
  • ½ dåse tun
  • 2 spsk hytteost
  • salt og peber
Del squashen på midten på den lange led og skær den i tynde skiver (ca. 3 mm) på langs. Rist skiverne i lidt olivenolie på panden med en smule salt.
Hak imens løg og hvidløg og svits det, ligelede i olie, i en lille gryde/kasserolle. Hæld hakkede tomater og lidt salt i og kog kraftigt for at dampe det meste overskydende væde væk.
Læg lasagnen i lag: først squashskiver, så tomatsauce, tun og hytteost. Gentag et par gange til ingredienserne er brugt og giv lasagnen lidt peber på toppen.





1 kommentar:

  1. Uhm, det må jeg prøve en dag. Elsker squashlasange med oksekød, men den her version bliver jo ikke meget nemmere - og så har jeg endda tun på lager!

    - Anne

    SvarSlet